INTERQUILT – del 6 al 8 de juliol

1a edició del Saló Internacional de Patchwork i Art tèxtil

INTERQUILT és el primer saló dedicat a totes les disciplines de l’art tèxtil i específicament al món del patchwork que neix a Girona, amb un clar objectiu: obrir les portes a l’Art Tèxtil en el territori gironí i així donar resposta a l’interès manifest i creixent per aquest sector que s’ha manifestat en els darrers anys.

El Saló neix amb un clar enfoc nacional i internacional.

INTERQUILT presenta un programa centrat en el món del patchwork i de l’art tèxtil en general, on tradició i contemporaneïtat es troben per compartir una mateixa passió: el disseny, l’actualitat, la modernitat, la innovació i la creativitat.

INTERQUILT aposta per apropar els fabricants als majoristes, els majoristes als detallistes i aquests al públic, d’una forma directa, àgil i professional, per establir un feedback positiu entre les diferents representacions de l’art tèxtil.

Aquest I Saló Internacional de Patchwork i Art Tèxtil se celebrarà del 6 al 8 de juliol de 2012 i estarà ubicat al Palau Firal de Girona, un recinte que es convertirà en un gran espai comercial de 8.000 m2.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Fires. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari