Un cavall que pinta,toca el piano i balla

Aquest cap de setmana Santi Serra, de Roda de Ter, presenta el darrer espectacle de Sercam Shows a l’Equus de Girona. Ho farà acompanyat  de Napoleon, el cavall pintor, que no només mostrarà les seves habilitats artístiques amb el pinzell, sinó que en aquesta ocasió el públic també podrà gaudir de les seves habilitats musicals. El cavall tocarà un piano i ballarà amb la seva música. El muntatge porta per nom “Natura Abstracta”.

En el seu darrer espectacle “Ments Unides”, Santi Serra ja manifestava al seu domini amb els cavalls i la doma Sercam. Ara, però, va més enllà i incorpora una nova faceta artística. Música en directe, danses sobre un piano i pintura converteixen Napoleon i els seus companys en veritables artistes.

“Natura Abstracta” és un muntatge de doma Sercam on es mostra l’harmonia i l’equilibri entre l’home i l’animal, el moviment dels cavalls de pura raça en llibertat o el respecte de l’animal pel seu cuidador. Es podrà veure el divendres i el dissabte a les 20h i el diumenge a les 19h dins el marc de l’Equus 2011 a Girona

Aquesta entrada ha esta publicada en ACTIVITATS EQUUS, EQUUS, SALÓ DEL CAVALL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari