50 EDICIONS DE LA FIRA DE MOSTRES DE GIRONA

El Certament celebra l’aniversari amb nombroses novetats.

La Fira de Mostres de Girona, la Fira per excel.lència de Fira de Girona arriba aquest any a la 50a. edició. El Certamen, com se’l coneix tradicionalment, se celebra del 28 d’octubre a l’1 de novembre i inclou nombroses novetats dirigides als nous corrents empresarials. Entre altres, inclourà el

FiraFòrum, un espai per intercanviar experiències i coneixements empresarials; i s’hi presentaran diverses novetats lligades a l’eficiència energètica o les noves tecnologies.

En aqusesta edició, el Certament, estrenarà l’espai  Mascota. Si poden trobar empreses i serveis relacionats amb el món de les mascotes i s’hi faran exhibicions i demostracions Agility.

En aquesta edició, es continuarà potenciant el Ginteriors, que mostrarà un nou projecte innovador en interiorisme.

I per primera vegada a l’Estat, a més, es podrà veure a la Fira de Mostres l’exposició “Increïble Energia”, produïda per Endesa Enel on el públic descobrirà aspectes menys coneguts del món de l’energia.

També serà a la Fira de Mostres Telefònica amb la gran carpa “Innóvate” des d’on es podran conèixer les principals novetats tecnològiques

Aquesta entrada ha esta publicada en fira de mostres, Fires, Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari