Tot Nuvis potencia els atractius que fan del territori gironí un lloc ideal per casar-se

El saló nupcial de Fira de Girona Tot Nuvis arriba aquest any a la seva 21 edició sota el lema “Celebrem que sou parella” i amb una clara intenció de convertir Girona en una “terra de casaments”. Del 22 al 24 de novembre Tot Nuvis Girona presentarà un centenar d’estands i diversos tallers i activitats lúdiques dirigides tant a totes aquelles parelles que preparen el seu casament com als seus acompanyants. 

El saló Tot Nuvis Girona fa un gir aquest 2013 i aposta per convertir Girona en un lloc on casar-se. “Per la seva gastronomia, el seu territori i la seva excel·lència en el bon gust, entre d’altres valors, Girona és un referent nupcial amb espais que donen cabuda a tothom”, ha assegurat la nova directora de Fira de Girona, Marta Plasència. Per això el saló Tot Nuvis potencia estands com els de restaurants gironins de primer nivell mundial o els dels indrets més fantàstics de les comarques gironines.

Sota el lema “Celebrem que sou parella” centrat en la demanda de “per totes les parelles”, ha matisat Plasència, el saló nupcial de Fira de Girona presenta aquest any més d’un centenar d’estands, i diversos tallers i activitats lúdiques pensades per oferir un assessorament personalitzat sobre tot el que comporta una celebració matrimonial: des del lloc on celebrar la cerimònia als vestits dels nuvis o els convidats, passant per les aliances, el restaurant o la lluna de mel. I és que segons la directora de Fira de Girona “Tot Nuvis és un espai de referència on trobar possibilitats i alternatives per dissenyar el casament que més s’adeqüi a les necessitats i demandes de cada parella”. Marta Plasència ha volgut deixar clar que “de la mateixa manera que la tradició de casar-se evoluciona, el saló Tot Nuvis vol donar respostes i alternatives”.

Consulteu programa d’activitats:
http://www.firagirona.com/imatge/totnuvis/2013/AGENDA_A4.pdf

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari