LA MARE DELS GERMANS ROCA OBRA LA 7A EDICIÓ DE LA FIRA ECO-SÍ

Montserrat Fontané, la mare dels germans Roca, inaugurarà la 7a edició de la fira Eco-Sí Girona. El saló, que se celebrarà del 8 al 10 de juny al Palau de Fires, serà de nou un gran aparador de la cultura ecològica. En aquesta edició, el saló vol donar un protagonisme especial a la mirada femenina.

La matriarca de la família Roca oferirà la ponència inaugural “La   importància del producte natural a la cuina saludable, els sabors i colors” el divendres a les 17h.

 Montserrat Fontané coneix àmpliament els secrets de la cuina tradicional catalana que ofereix diàriament i, des del 1967, al bar-restaurant Can Roca del barri de Taialà de Girona. D’aquesta fonda va néixer el que és avui el segon millor restaurant del món, El Celler de Can Roca que regenten els seus tres fills Joan, Josep i Jordi Roca i Fontané.

Montserrat Fontané és una extraordinària professional que ha sabut transmetre als seus fills el seu esforç, constància i il·lusió per la feina.

La ponència de Montserrat Fontané serà presentada per una altra dona amb talent, Georgina Regàs, creadora del Museu de la Confitura de Torrent, únic a Catalunya. Regàs va fundar el museu un cop jubilada i és un clar exemple que l’edat no importa a l’hora de ser emprenedora.

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en eco-sí, Sin categoría i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari