LA COMBINACIÓ DE LA PISTA DE GEL I EL NOU TOBOGAN HAN TRIOMFAT

El tobogan de gel, únic a Catalunya, que ha estat instal·lat fins avui dissabte al Palau de Fires de Girona i la pista de gel han atret milers de visitants. La directora de Fira de Girona, Anna Albar, creu que aquest producte nadalenc està totalment consolidat a la ciutat i anuncia novetats pel proper Nadal, un tobogan

Palau de Fires de Girona

més llarg i una pista més gran per poder assumir la quantitat de patinadors i així evitar algunes llargues cues que s’han produït aquests dies.

La pista i el tobogan han estat al Palau de Fires des del 21 de desembre i fins avui, 5 de gener, a les 3 de la tarda. Per la pista hi han passat uns 12.000 patinadors mentre que pel tobogan hi ha baixat 3.300 persones que han fet més de 13.000 baixades.

Com a novetat, la pista ha estrenat il·luminació, ha incorporat nous elements com ara uns pingüins de fusta que han ajudat a patinar als més petits i també hi ha hagut actuacions en directe de grups novells. “Totes aquestes novetats han estat molt ben rebudes –afirma Albar- i per tant ja queden incorporades per la propera edició”. La directora de la Fira ha anunciat que pel Nadal d’aquest 2013 el tobogan serà més llarg, passarà dels 28 metres actuals a 40 i que la pista també serà més gran.

L’oferta de les festes nadalenques a la Fira “és un producte ja molt consolidat a la ciutat”, diu Albar que afirma que ha atret des de grups d’adolescents fins a famílies.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari