EQUUS A GIRONA – DEL 30 DE SETEMBRE AL 2 D’OCTUBRE

Equus 2011, el saló internacional del cavall i el poni de Fira Girona, posa a punt el programa a desenvolupar els dies 30 setembre, 1 i 2 d’octubre.

La part esportiva seguirà presentant els seus concursos oficials d’Alta Escola, Campionat Catalunya 2011 de Doma Vaquera, Horsemanship, salt d’obstacles … incloent aquest any la celebració de l’open catalunya de Horseball. Aquesta vessant esportiva inclourà a més els concursos de carrusels i com a novetat a Equus de Girona la celebració de Poni Games amb el “Grand National” i “Happy Horse”.
Finalment l’espectacle vespertí mantindrà la fórmula iniciada la passada edició on per primera vegada va ser incorporat el seu accés en el preu global de l’entrada diària del saló.

 

No oblidem tampoc les habituals presentacions de races i fantasies eqüestres aglutinades en capítol d’exhibicions amb inici a la cerimònia d’inauguració del saló el divendres a la tarda.
És aquest el perfil bàsic d’un saló del cavall, pioner a Espanya, que té com a objectiu donar cabuda al major nombre possible d’activitats relacionades amb el món del cavall.

Us esperem a Equus 2011, del 30 de setembre al 2 d’octubre al Palau de Fires de Girona.

També podeu seguir-nos a través de les xarxes socials de fira de girona

Aquesta entrada ha esta publicada en Fires, Properes Fires, SALÓ DEL CAVALL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari