ECO-SÍ – Fira de la Cultura ecològica de Girona

CANVI DE DATES: Del 3 al 5 de Juny
Aquest canvi ve motivat amb la intenció d’involucrar-nos en les activitats que amb motiu de la setmana de la sostenibilitat tindran lloc a la ciutat de Girona
ECO-SÍ ha de ser el centre d’aquestes activitats que són: el congrés “El Nou Paradigma” que se celebrarà els dies 4 i 5 al Palau de Congressos, per la proximitat d’ambdós edificis, els assistents al congrés podran accedir directament a la gran oferta de la fira.

Un altre esdeveniment que cal ressaltar és la “1a Trobada Catalana de Remeieres” que tindrà lloc el dissabte 4 de juny, situada molt propera a la fira. També cal tenir en compte les diferents actuacions alternatives que s’efectuaran a la ciutat com; passis de pel·lícules, teatre, actes a llibreries i museus, etc.
La fira es dividirà en diferents sectors temàtics, amb la intenció d’abraçar-ne tots els seus aspectes:

Alimentació i nutrició, educació, salut, cosmètica natural, bioconstrucció, energies renovables, art i creativitat, econeteja, ecoturisme, roba i confecció, banc d’intercanvi de llavors.

Aquesta entrada ha esta publicada en eco-sí, Properes Fires, Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari